HTML

Karibi Arany

Az óperenciás tengeren túl

Bejegyzések

Friss topikok

  • szAida: Irigykedve olvasom soraid. Jó munkát, kellemes időtöltést! (2013.01.02. 09:48) 2012.12.19. A mese folytatódik
  • karibiarany: Lehet, de volt óraátállítás, és itt különben is lassabban telik az idő. (2012.03.29. 00:06) Tizenharmadik nap: Hosszú hajóút északra
  • karibiarany: @swiss watch: Hajóztunk, nem volt netem, de folyamatosan írtam a naplót. Most megy fel frissítés. (2012.03.21. 03:14) Fotók
  • csizmazo: Hi Aurum! Pitta most végzett nálam irány az Arany Hacienda. Gondoltam én is blogozok neked az itth... (2012.03.18. 16:07) Negyedik nap: Éjszakai eső

2013.01.15. Búcsú Margaritától

2013.01.31. 17:02 karibiarany

A blog fotóit itt találjátok:https://picasaweb.google.com/aurum.hu/KaribiAranyVenezuela#

Eljött az utolsó napom a szigeten, eltelt egy hónap. Délután indulok, nincs olyan szerencsém, mint Henriknek, egy éjszakát Caracasban kell töltenem, csak holnap indulok tovább St. Luciára. Remélem, Henrihez hasonlóan az én jegyem is meg van még, bár abban nem bízom, hogy a kifizetett taxi vári fog a reptéren. Hagyok egy kis helyi valutát, hogy másik taxit tudjak bérelni és kikészítem a hotel visszaigazolást.

A szobából nem kell kiköltöznöm, csak amikor indulok. Majdnem üres a hotel. A tulajdonosnővel még beszélgetek egy sort, főleg az Orinoco deltába és az Angels vízeséshez vezetett túrák érdekelnek, ha legközelebb jövök, ezt mindenképpen megnézem.

Időben kimegyek a repülőtérre, nehogy lemaradjak, mert akkor úszott a továbbrepülés is. Elég volt most ennyi Venezuelából. A jegyem megvan, gyorsan túl is jutok a check-inen, még nincs senki. A gép viszont késni fog, nem tudni mennyit. Eddigi tapasztalatom szerint a venezuelai légi közlekedés elég katasztrofális. Szerencsére van időm, belefér a késés.

A járatunk már egy órát késik, de még mindig nincs információ, mikor fog indulni. Mivel helyi járat, nem is veszik a fáradságot, hogy angolul bármit közöljenek. A személyzet nem is nagyon beszél angolul, csak spanyolul mondják el a tudnivalókat, utána az utasok között próbálok keresni valakit, aki elmondja, mit közöltek.

Közben egy másik, eredetileg a miénk után induló gép megérkezett, a közönség kicsit összekavarodott, a későbbi gép megy el hamarabb. A miénk még be sem futott, de állítólag már felszállt Caracasból. Végül bő két óra késéssel indulunk.

Viszlát Margarita!

Szólj hozzá!

Címkék: Venezuela Karib-tenger

A bejegyzés trackback címe:

https://karibiarany.blog.hu/api/trackback/id/tr955055305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása