HTML

Karibi Arany

Az óperenciás tengeren túl

Bejegyzések

Friss topikok

  • szAida: Irigykedve olvasom soraid. Jó munkát, kellemes időtöltést! (2013.01.02. 09:48) 2012.12.19. A mese folytatódik
  • karibiarany: Lehet, de volt óraátállítás, és itt különben is lassabban telik az idő. (2012.03.29. 00:06) Tizenharmadik nap: Hosszú hajóút északra
  • karibiarany: @swiss watch: Hajóztunk, nem volt netem, de folyamatosan írtam a naplót. Most megy fel frissítés. (2012.03.21. 03:14) Fotók
  • csizmazo: Hi Aurum! Pitta most végzett nálam irány az Arany Hacienda. Gondoltam én is blogozok neked az itth... (2012.03.18. 16:07) Negyedik nap: Éjszakai eső

2013.01.12. Szélmentesítő szolgálat

2013.01.31. 15:59 karibiarany

A blog fotóit itt találjátok:https://picasaweb.google.com/aurum.hu/KaribiAranyVenezuela#

Itt vagyunk újra El Yaque-n, próbálkozom a kájtozással szorgalmasan, de az időjárás nem akar a kegyeibe fogadni. Akár hányszor lejövök és összerakom az ernyőt, a szél úgy áll meg, hogy a pálmafák is visszacsapódnak, csak úgy potyog a sok kókuszdió. Bármilyen nagy szelet el tudok állítani, csak annyit kell tennem, hogy felfújom az ernyőt.

Ebből a képességemből valami pénzt kellene csinálnom. Mondjuk védelmi pénzt szednék a többi kájtozótól, és ha megfizetik, akkor nem jövök le, így legalább ők tudnak menni.

Ma is, béreltünk egy csónakot, felmentünk több kilométert a lagúnán egy szél felől lévő homokos partra, hogy onnan hosszú túrával visszajöjjünk. A szél természetesen megállt, úgyhogy rövid kínlódás után visszajöttem csónakkal. A gyakorlottabbak is küzdöttek rendesen, az ernyők gyakran leestek. Eredetileg azt terveztük, hogy több ilyen kört megyünk, de mire visszaértünk a centerbe, mindenki egyet értett abban, hogy ezt nem kell még egyszer erőltetni.

Ma este lemosom és elcsomagolom az ernyőt. Henrik holnap reggel indul, én még maradok két napig, de egyedül már nem próbálkozom. A Jump and Jive kölcsönzőjében van édesvizes slag, ki lehet akasztani az ernyőt száradni egy árnyékos helyen, nem kell nedvesen, sósan, homokosan elcsomagolni.

Szólj hozzá!

Címkék: Venezuela Karib-tenger Kitesurf

A bejegyzés trackback címe:

https://karibiarany.blog.hu/api/trackback/id/tr555055190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása