HTML

Karibi Arany

Az óperenciás tengeren túl

Bejegyzések

Friss topikok

  • szAida: Irigykedve olvasom soraid. Jó munkát, kellemes időtöltést! (2013.01.02. 09:48) 2012.12.19. A mese folytatódik
  • karibiarany: Lehet, de volt óraátállítás, és itt különben is lassabban telik az idő. (2012.03.29. 00:06) Tizenharmadik nap: Hosszú hajóút északra
  • karibiarany: @swiss watch: Hajóztunk, nem volt netem, de folyamatosan írtam a naplót. Most megy fel frissítés. (2012.03.21. 03:14) Fotók
  • csizmazo: Hi Aurum! Pitta most végzett nálam irány az Arany Hacienda. Gondoltam én is blogozok neked az itth... (2012.03.18. 16:07) Negyedik nap: Éjszakai eső

2012.12.20. El Yaque Paradise

2012.12.22. 05:56 karibiarany

A blog fotóit itt találjátok:https://picasaweb.google.com/aurum.hu/KaribiAranyVenezuela#

Porlamarban elvileg Tamás vár bennünket, helyi szervező, aki utazási irodáján keresztül foglaltuk a jegyeket és a hotelt. Ő fog kivinni a hotelünkbe, a hangzatos nevű El Yaque Paradise-ba.

Tamás még sehol, Henrik felhívja, ja, már itt vagytok? Igen, itt, csak egy órát késett a gép :) Itt biztos ennél nagyobb késés a megszokott.

Megérkezik, de meglepve látja a nagy batyukat. Ez nem fér be a kocsijába. No, nem láttál még kájtot? Fogunk egy taxit, abba berakjuk a csomagokat, mi pedig Tamással elindulunk a hotelba. Közel van, 10-12 perc és meg is jöttünk. A helyszínen gyorsan kiderült, hogy a hotelnak csak a neve paradise, az állaga erősen kétséges. Kb. abból az időből származó paradicsom, amikor még Ádám és Éva keresett szállást az édenben. Nem tudjuk eldönteni, hogy most építik, vagy már bontják, de betonkeverő zaja keveredik a légkalapácséval. Bíztató jel, hogy a folyosón erős festékszag terjeng, ha festenek, akkor talán mégis építenek.

A szoba hasonló állapotú, tengerpartra néz. A baj csak az, hogy a túlsó tengerpartra és közben van az egész sziget. A kilátást egy foghíjtelek reprezentálja. Nem baj, a szobában úgysem működik a világítás, nem fogjuk látni.

Egyetlen dolog szól mellette, közvetlenül a parton van, a terasz előtt már a beach, itt fogunk kiteozni. Gyalogolni nem fogunk sokat, de akkor is átbaszás szaga van a dolognak. Túl sokat fizettünk ahhoz, hogy egy építkezés közepén lakjunk, még ha a tengerparton van is. Na jó,találtunk egy másik pozitívumot, van net. Igaz, csak a nappaliban, a szobában már éppen csak, sokszor megszakad, de akkor is internet. Legalább blogolni tudok J Persze dolgozni is.

 Fullasztó meleg van, a közelben van egy bolt, lemegyünk bevásárolni. Egy karton ásványvíz 120 Bolivár, egy liter rum 55 Bolivár, egy üveg almalé 45 Bolivár. Takarékoskodni kell, ezért legközelebb már nem veszek vizet és almalét.

A szél gyenge, ma már nem kájtozunk, ennyi elég a blogba is.

Szólj hozzá!

Címkék: Venezuela Karib-tenger Kitesurf

A bejegyzés trackback címe:

https://karibiarany.blog.hu/api/trackback/id/tr914977059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása